Novi Sad
18.11.2022.
12:26 > 12:49
Primedbe na sudsko veštačenje su i više nego osnovane, pre svega zato što je veštak prekoračio granice svojih ovlašćenja, rekao je za 021.rs advokat novosadskih aktivista Mihailo Pavlović.
  • Satelićanka

    22.11.2022 11:43
    ničija nije do zore
    Bravo za komentar @eva! Meni je muka od Galensa i sličnih. Ubili su nam grad. Zašto ne grade po njihovoj repusblici srpskoj? Nema rata više, šta su se okomili na nas. Ja kad vidim njihove građevine, odmah dobijem nagon za povraćanje. Svaki put kad prođem pored njih, sve se nadam da će ih neko izmestiti! Toliko su vizuelno lepe i moderne zgrade, da bi Saša Matić bolje projektovao. Čekam dan da odu svi, doći će i taj dan, ničija nije do zore...samo se vratite na svoje livade i u brda svoja i ostavite naše njive na miru.
  • @eva

    18.11.2022 15:24
    Kako je 30.000 vikendaša došlo do placeva na Fruškoj Gori? Galens je samo veći, jači i alaviji. Ako imamo u vidu da se poslednjih trideset godina vraćamo u kapitalizam ("demokratiju", "tržišnu privredu") mogla se očekivati pojava "mega vikendice". Koliko se pojavilo vinarija sa nazivom "château" (koje i liče na vlastelinstva) - nisu li neki sanjali o tome?
  • Novosadjanka

    18.11.2022 14:50
    Podrška
    Podrška za aktiviste. Hrabri ljudi!
  • eva

    18.11.2022 14:42
    KAKO SU STIGLI DO PARCELA
    Zašto su tužilaštvo ne bavi činjenicom kako su ovi bahati ljudi stigli do parcela na Fruškoj Gori, kako su smeli da srše Pupinovu palatu u Novom Sadu, kako dobijaju ostale velike poslove u Novom Sadu, da lu tu ima krivičnih dela trgovinom uticajem, organizovan kriminal od strane gradske vlasti u vezi sa donošenjem i menjanjem planova prema potrebama investitora, ko je sve postao vlasnik Galensovih stanova, po kojoj ceni, kada je izvršio uplatu cene i od kojih para, ko je sve učestvovao u lancu saradnje sa ovim investitorom itd. Jedan je stručnjak pobegao za Beograd, a ovaj današnji gradonačelnik je prešao da živi u Galensovoj zgradi bez ugovora o kupoprodaji i bez promene adrese, sem ako nije sada u medjuvremenu promenio. E to su ti divni i pošteni investitori koji su se ušemili sa ljudima iz vlasti i biznis cveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna